Alle toekomstige menu’s

Oerhollands 3-gangenmenu

woensdag 27 oktober vanaf 16:00 tot 20:00

Mosterdsoep met spekjes (kan ook vegetarisch), stampot andijvie met spekjes en een gehaktbal met dikke jus of vegetarisch met brie en Anijshangop met bosvruchtensaus na

Oerhollands 3-gangenmenu

donderdag 28 oktober vanaf 16:00 tot 20:00

Mosterdsoep met spekjes (kan ook vegetarisch), stampot andijvie met spekjes en een gehaktbal met dikke jus of vegetarisch met brie en Anijshangop met bosvruchtensaus na

Minestrone soep, Coq au vin of vegetarisch, met gekookte aardappelen en groene salade en Sinaasappelcake met clotted cream na

Minestrone soep, Coq au vin of vegetarisch, met gekookte aardappelen en groene salade en Sinaasappelcake met clotted cream na

Lekkere gerechten uit de Vlaamse Keuken

woensdag 10 november vanaf 16:00 tot 20:00

Witlofsoep, Vlaamse stoof  of vegetarisch, met aardappelpuree en koolsalade en zoete kaastaart na

Lekkere gerechten uit de Vlaamse Keuken

donderdag 11 november vanaf 16:00 tot 20:00

Witlofsoep, Vlaamse stoof  of vegetarisch, met aardappelpuree en koolsalade en zoete kaastaart na

Vegan Zaterdag: lekkere veganistische gerechten

zaterdag 13 november vanaf 17:00 tot 20:00

Uiensoep met geroosterd brood en vegan kaas, Shepherd's Pie met pastinaak en aardappel creme geserveerd met salade en worteltaart met citroencreme na

Vegetarisch 3-gangenmenu

woensdag 17 november vanaf 16:00 tot 20:00

Broccoli-stilton perensoep met amandelen topping, paddenstoelentaart met walnoot-parmezaan deeg, geserveerd met walnoten-witlof-appelsalade en hemelse chocolademousse taart na

Vegetarisch 3-gangenmenu

donderdag 18 november vanaf 16:00 tot 20:00

Broccoli-stilton perensoep met amandelen topping, paddenstoelentaart met walnoot-parmezaan deeg, geserveerd met walnoten-witlof-appelsalade en hemelse chocolademousse taart na

Bietensoep, vis met salade en gebakken rijst

woensdag 24 november vanaf 16:00 tot 20:00

Luxe bietensoep, getopt met geroosterd roggebrood croutons komkommer en dille, geblakerde vis met miso salade en gebakken rijst en flensjes gedrenkt in gezouten karamel na

Bietensoep, vis met salade en gebakken rijst

donderdag 25 november vanaf 16:00 tot 20:00

Luxe bietensoep, getopt met geroosterd roggebrood croutons komkommer en dille, geblakerde vis met miso salade en gebakken rijst en flensjes gedrenkt in gezouten karamel na