Skip to content
Home
Menu
Blog
Over ons
Contact
Zoeken naar:
Het WijKeuken menu
Menu
admin
2020-10-07T17:09:51+02:00
Eerstvolgende 3 menu’s
Groene Lentesoep met crostini, gegrilde citroenkip of vegetarische rijk gevulde frittata, geserveerd met nieuwe aardappelen, groene asperges, kruidige yoghurt en frisse salade. Toblerone mousse na.
22 april vanaf 12:00
tot
20:00
Heerlijk voor- hoofd en nagerecht van de Turkse keuken uit Grootmoeders Tijd met gastkok Fatey. U kunt uiteraard ook kiezen voor vegetarisch. Laat u verrassen!
28 april vanaf 12:00
tot
20:00
Heerlijk voor- hoofd- en nagerecht van de Turkse keuken uit Grootmoeders Tijd met gastkok Fatey. U kunt uiteraard ook kiezen voor vegetarisch. Laat u verrassen!
29 april vanaf 12:00
tot
20:00
Alle toekomstige menu’s
Hieronder vind je alle menu’s die tot nu toe bekend zijn gemaakt.
Groene Lentesoep met crostini, gegrilde citroenkip of vegetarische rijk gevulde frittata, geserveerd met nieuwe aardappelen, groene asperges, kruidige yoghurt en frisse salade. Toblerone mousse na.
22 april vanaf 12:00
tot
20:00
Heerlijk voor- hoofd en nagerecht van de Turkse keuken uit Grootmoeders Tijd met gastkok Fatey. U kunt uiteraard ook kiezen voor vegetarisch. Laat u verrassen!
28 april vanaf 12:00
tot
20:00
Heerlijk voor- hoofd- en nagerecht van de Turkse keuken uit Grootmoeders Tijd met gastkok Fatey. U kunt uiteraard ook kiezen voor vegetarisch. Laat u verrassen!
29 april vanaf 12:00
tot
20:00
Garnalenlaksa (soep) of vegetarische laksa met gefrituurde tofu, Thaise rode runderkerrie of vegetarische Thaise rode tofu, geserveerd met Thaise aubergine, rijst gekookt in pandanbladeren en komkommer relish en gestoomde appelen met vanillesaus na
5 mei vanaf 12:00
tot
20:00
Garnalenlaksa (soep) of vegetarische laksa met gefrituurde tofu, Thaise rode runderkerrie of vegetarische Thaise rode tofu, geserveerd met Thaise aubergine, rijst gekookt in pandanbladeren en komkommer relish en gestoomde appelen met vanillesaus na
6 mei vanaf 12:00
tot
20:00
Wonton soep uit de traditionele Chinese keuken, gevuld met fijngesneden kip of vegetarische wonton soep gevuld met fijngesneden groenten, vispotje Singapore of vegetarische Szechuan aubergine paprika schotel, geserveerd met rijk gevulde gebakken rijst en Peking uienpannenkoek, Kyauk Kiau (Birmaanse kokospudding) als toetje
12 mei vanaf 12:00
tot
20:00
Wonton soep uit de traditionele Chinese keuken, gevuld met fijngesneden kip of vegetarische wonton soep gevuld met fijngesneden groenten, vispotje Singapore of vegetarische Szechuan aubergine paprika schotel, geserveerd met rijk gevulde gebakken rijst en Peking uienpannenkoek, Kyauk Kiau (Birmaanse kokospudding) als toetje
13 mei vanaf 12:00
tot
20:00
Sajoer Lodeh (gekruide groentensoep), Sateh Bali kip of vegetarische Sateh Bali tempeh, geserveerd met Nasi Koening, Gado Gado, Roedjak Manis en Javaanse flensjes met mango toe
19 mei vanaf 12:00
tot
20:00
Sajoer Lodeh (gekruide groentensoep), Sateh Bali kip of vegetarische Sateh Bali tempeh, geserveerd met Nasi Koening, Gado Gado, Roedjak Manis en Javaanse flensjes met mango toe
20 mei vanaf 12:00
tot
20:00
Kokos citroengras soep met garnalen wontons of vegetarische kokos citroengras soep met oesterzwammen wontons, gefrituurde citroen sesam kipreepjes geserveerd met mie, groente en kokossaus of vegetarische zoete curry van pompoen en pinda’s, geserveerd met pittige groente loempia’s en Javaanse ananas/mango pudding toe
26 mei vanaf 12:00
tot
20:00
Kokos citroengras soep met garnalen wontons of vegetarische kokos citroengras soep met oesterzwammen wontons, gefrituurde citroen sesam kipreepjes geserveerd met mie, groente en kokossaus of vegetarische zoete curry van pompoen en pinda’s, geserveerd met pittige groente loempia’s en Javaanse ananas/mango pudding toe
27 mei vanaf 12:00
tot
20:00
Go to Top