Vegan keuken: Uiensoep met fenegriek en knapperig brood (Eshkeneh), gevulde aubergines (Dolmeh) geserveerd met rijst, linzen, dadels en walnoten, Shirazi salade en gepocheerde peer met pistache noten na

HomeVegan keuken: Uiensoep met fenegriek en knapperig brood (Eshkeneh), gevulde aubergines (Dolmeh) geserveerd met rijst, linzen, dadels en walnoten, Shirazi salade en gepocheerde peer met pistache noten na

Leuk dat je geïnteresseerd bent in WijKeuken!

Ga je reserveren voor meer personen? Als je komt eten in de Enk vul dan voor iedere gast de dieetwensen, allergie info in en ook de gewenste prijs.

Als je gaat afhalen is het belangrijk om duidelijk in het formulier aan te geven voor hoeveel personen je afhaalt, wat de totale gewenste prijs is en allergieëninformatie

Alle formulieren vind je hieronder.

Laden Evenementen
Vegan keuken: Uiensoep met fenegriek en knapperig brood (Eshkeneh), gevulde aubergines (Dolmeh) geserveerd met rijst, linzen, dadels en walnoten,  Shirazi salade,en gepocheerde peer met pistache noten na.
Een eventuele vlees variant op dit menu is op aanvraag.

Afhalen

1 Ik kom
Reserveren

Tafel reserveren

Tafel reserveren, eten bij De Enk

0 Ik kom
Reserveren

Let op: bij reserveren wordt er van je verwacht dat je ook daadwerkelijk komt. Dit in verband met het uitvoeren van inkopen. Kan je toch onverhoopt niet? laat dit dan z.s.m. weten door de reservering bij te werken of ons een bericht te sturen via het contactformulier

Go to Top