Groene Lentesoep met crostini, gegrilde citroenkip of vegetarische rijk gevulde frittata, geserveerd met nieuwe aardappelen, groene asperges, kruidige yoghurt en frisse salade. Toblerone mousse na.

Home‚ÜíGroene Lentesoep met crostini, gegrilde citroenkip of vegetarische rijk gevulde frittata, geserveerd met nieuwe aardappelen, groene asperges, kruidige yoghurt en frisse salade. Toblerone mousse na.

Leuk dat je ge√Įnteresseerd bent in WijKeuken!

Ga je reserveren voor meer personen? Als je komt eten in de Enk vul dan voor iedere gast de dieetwensen, allergie info in en ook de gewenste prijs.

Als je gaat afhalen is het belangrijk om duidelijk in het formulier aan te geven voor hoeveel personen je afhaalt, wat de totale gewenste prijs is en¬†allergie√ęninformatie

Alle formulieren vind je hieronder.

Laden Evenementen
Groene Lentesoep met crostini, gegrilde citroenkip of vegetarische rijk gevulde frittata, geserveerd met nieuwe aardappelen, groene asperges, kruidige yoghurt en frisse salade. Toblerone mousse na.

Let op: bij reserveren wordt er van je verwacht dat je ook daadwerkelijk komt. Dit in verband met het uitvoeren van inkopen. Kan je toch onverhoopt niet? laat dit dan z.s.m. weten door de reservering bij te werken of ons een bericht te sturen via het contactformulier

Go to Top