Gerechten uit de Marokkaanse keuken: Tomaten-groentesoep met Ras-el-hanout, Lamstajine met abrikozen en pruimen of vegetarische Marokkaanse ratatouille met dadels, geserveerd met amandelcouscous, pittige aubergine-tomaten salade en eigen gemaakt boerenbrood en dadeltruffel met pistache en kokos toe.

HomeGerechten uit de Marokkaanse keuken: Tomaten-groentesoep met Ras-el-hanout, Lamstajine met abrikozen en pruimen of vegetarische Marokkaanse ratatouille met dadels, geserveerd met amandelcouscous, pittige aubergine-tomaten salade en eigen gemaakt boerenbrood en dadeltruffel met pistache en kokos toe.

Leuk dat je geïnteresseerd bent in WijKeuken!

Ga je reserveren voor meer personen? Als je komt eten in de Enk vul dan voor iedere gast de dieetwensen, allergie info in en ook de gewenste prijs.

Als je gaat afhalen is het belangrijk om duidelijk in het formulier aan te geven voor hoeveel personen je afhaalt, wat de totale gewenste prijs is en allergieëninformatie

Alle formulieren vind je hieronder.

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.
Gerechten uit de Marokkaanse keuken: Tomaten-groentesoep met Ras-el-hanout, Lamstajine met abrikozen en pruimen of vegetarische Marokkaanse ratatouille met dadels, geserveerd met amandelcouscous, pittige aubergine-tomaten salade en eigen gemaakt boerenbrood en dadeltruffel met pistache en kokos toe.

Let op: bij reserveren wordt er van je verwacht dat je ook daadwerkelijk komt. Dit in verband met het uitvoeren van inkopen. Kan je toch onverhoopt niet? laat dit dan z.s.m. weten door de reservering bij te werken of ons een bericht te sturen via het contactformulier

Go to Top